Pada 16 September 2020, Kelas Sharing telah diadakan bagi Team Kuantan dan Kemaman untuk berkongsi tentang ilmu-ilmu asas dalam perniagaan.

 

Perjumpaan founder bersama team Johor pada bulan Disember 2019. Perjumpaan untuk sharing pendapat & idea supaya masing-masing ada semangat untuk buat sales. Pendedahan Dr Founder untuk ajar anak-anak team buat sales & ada spirit antara satu sama lain.

 

Pada 21 Julai 2019, Team AZN telah meyertai sebuah event iaitu EVENT MILO. Antara aktiviti kami disana adalah beramah mesra dengan orang awam sambil memperkenalkan produk AZN kepada mereka. Kami juga bertemu beberapa orang pengguna setia produk AZN dan mereka telah berkongsi pengalaman yang positif sepanjang penggunaan produk AZN. Tujuan kami menyertai event ini adalah ingin memperkenalkan lagi produk AZN secara lebih meluas. Semoga produk AZN mampu mebantu lebih ramai lagi orang yang menghadapi masalah masalah yang berkaitan.

Pada bulan ramadhan 2019, Team AZN telah mengadakan aktiviti agihan sampul duit raya kepada orang awam. Aktiviti ini dijalankan adalah untuk beramah mesra dengan orang awam serta memperkenalkan produk AZN sambil beramal dan bersedekah kepada mereka. Aktiviti ini mendapat sambutan yang tinggi oleh orang awam kerana mereka sangat memerlukan sampul duit raya untuk berhari raya pada bulan hadapan.

Shopping Basket
0