Perjumpaan founder bersama team Johor pd bulan Disember 2019

Perjumpaan untuk sharing pendapat & idea spya masing2 ada smngat untuk buat sales.

Pendedahan Dr Founder tuk ajar ank2 team buat sales & ada spirit antara satu sma lain.

Pada 21 Julai 2019, Team AZN telah meyertai sebuah event iaitu EVENT MILO.

Antara aktiviti kami disana adalah beramah mesra dengan orang awam sambil memperkenalkan produk AZN kepada mereka. Kami juga bertemu beberapa orang pengguna setia produk AZN dan mereka telah berkongsi pengalaman yang positif sepanjang penggunaan produk AZN. Tujuan kami menyertai event ini adalah ingin memperkenalkan lagi produk AZN secara lebih meluas. Semoga produk AZN mampu mebantu lebih ramai lagi orang yang menghadapi masalah masalah yang berkaitan.

Pada bulan ramadhan 2019, Team AZN telah mengadakan aktiviti agihan sampul duit raya kepada orang awam. Aktiviti ini dijalankan adalah untuk beramah mesra dengan orang awam serta memperkenalkan produk AZN sambil beramal dan bersedekah kepada mereka. Aktiviti ini mendapat sambutan yang tinggi oleh orang awam kerana mereka sangat memerlukan sampul duit raya untuk berhari raya pada bulan hadapan.

Pada 21 May 2019, Team AZN EMPIRE telah mengadakan majlis berbuka puasa bersama anak anak yatim . Majlis ini berjalan dengan sangat lancar.Salah satu aktiviti yang dijalan adalah majlis surprise sambutan hari lahir mereka yang lahir pada bulan MAY. Majlis ini disambut dengan meriah bagi menghargai dan mengembirakan anak anak yatim yang kehilangan ibu bapa tercinta. Tujuan majlis ini diadakan adalah untuk Beramah mesra dan mengenali mereka dengan lebih rapat lagi. Agihan duit raya juga telah diadakan untuk bersedekah kepada mereka untuk berbelanja dihari raya nanti.

Shopping Basket
×

Boleh kami bantu anda? Team support kami akan membalas pertanyaan anda sebaiknya.

×