18443daf-4bab-481a-8101-956e73b66c53

Stokis Rohaksakiah Bt Mohamad Kuantan, Pahang (38)

Stokis Rohaksakiah atau di kenali sebagai Kak Roha mula menjadi Team AZN pada tahun 2016. Titik perkenalan dengan AZN bermula melalui suaminya. Dari situlah Kak Roha mula mengenali dengan Founder AZN. Setiap hari nampak Founder AZN post iklan AZN Body Cre ...

6622a195-027b-44c5-b936-b5502f1099b4

Kisah Stokis Haslinda

Ini adalah salah seorang stokis kami bernama Haslinda 35 tahun, berasal dari Sungai Petani Kedah dan Bekerja di sektor awam. Kak linda ni mulanya cuma jadi pengguna Azn bodycream je. Masa tu tahun 2017,tapi masa ni kak linda belum terbuka hati lagi nak jo ...

WhatsApp Image 2019-05-13 at 12.37.27 PM(1)

Penampilan BERUNIFORM!!

Kata nurse Ariana,berat badan sama tapi yang membezakan adalah bentuk badan. kalau dapat berat yang sama tapi kalau bentuk badan masih lagi tersembul x cantik juga kan,cara paling senang untuk maintain adalah dengan adanya shape badan yang d ...

31404368_1980253028958086_7517602947901758981_n

Lelaki pun boleh guna

1. Perubahan pada lengan,pinggang dalam masa seminggu.2. Menghilangkan kesan selulit dan strechmark3. Membantu untuk menghilangkan perut buncit4. Membantu mengecutkan peranakan.5. Krim cepat meresap dan tidak melekit6. Produk yg berasaskan susu kambi ...