Kisah Inspirasi Seorang Master Agent “Nor Nadiah binti Md Isa” Kedah (32)

Bila di kenang kehidupan dahalu mcm  percaya apa yg aku ada sekarang dan aku langsung  Pernah terpikir. Aku berasal dari keluarga yg sederhana (orang kata cukup makan la) alhamdulillah ibu dan arwah ayah ku seorang yg kuat sabar tanpa kenal erti penat untuk membesar kan kami 8 Beradik 😍semua nya #berjaya 🤲

13/10/19 aku mula beli #aznbodycream
Selepas pakai aku rasa byk #manfaat yg aku dapat 😘

14/10/19 aku terus submit jd #dropship dengan keuntungan #RM5 sebotol aku dapat🤲 aku Bersyukur sebab boleh kaver duit makan harian aku👍

Bila aku 👀 ramai permintaan #azn neh aku mula upgared 1 lavel ke #agent sebab aku nampak boleh #jana_pendapatan dalam beberapa bulan juga la aku jd agent alhamdulillah tercapai hmpir #5k Kdg2  percaya tapi itu lah #usaha kita, di smping #membantu ramai org yg #bermasalah

👉Period lewat
👉Perut buncit
👉Susah membuang
👉Nak turunkan berat badan
👉Nak buang angin dalam badan

Bulan Jan 2020 perjumpaan bersama founder Yahna Mohd Nor dan #teamazn fuh masing2 dah #berjaya semangat aku semakin #berkobar2 

Tanggal 14/01/2020 tarikh keramat kelahiran anak sulungku #myshaazzahra aku sahut cabaran Zariatulariana Ismail Stokis aku untuk upgared lagi 1 lavel ke #master_agent 🆗 3 hari 3 malam juga la #pikiq  habis2 🤣🤣 alhamdulillah aku submit dengan kata2 dalam diri ku #aku_yakin_boleh modal yg aku submit #master_agent aku keluarkan dari hasil aku jual #azn masa tu aku #agent

Walaupun Kdg2 rasa #down so aku ketepikan semua tu aku #bertindak tanpa rasa #putus_asa

Berakhir la bulan Jan 2020 dalam #sejarah aku dapat beli #cincin_emas walaupun  seberapa tu adalah #reward untuk aku
sungguh sangat manis rasanya bila dapat sesuatu sangat bernilai atas usaha titik peluh sendiri. Dengan berbisnes azn juga cheknad dapat #bantu keluarga walaupun tak banyak tapi ada.

thanks suamiku sayang, keluarga ku, keluarga mentua, sahabat2 yg hebat banyak memberi #semangat

thanks anak droship #teamchekand yang sentiasa jadi tulang belakang cheknad, usaha tungkus lumus naikkan sales team dan sentiasa buat yg terbaik untuk kita semua.

satu je pesan, bila buat bisnez tekad buat sampai jadi dan abaikan apa yang orang cakap. Jangan #MALAS

jangan takut untuk gagal sebab kegagalan yang mengajar kita untuk jadi lebih sukses di kemudian hari.

taktau cara nak mula tapi nak berjaya dalam bisnez?

jom join sebahagian daripada #teamcheknad kita mula dengan modal serendah RM200 je❤️

Berminat tekan link di 👇👇

http://www.wasap.my/60166228664

#sapusapusettle
#azn1malaysia
#pencariandroship
#pencarianagent
#seluruhnegeri

Terima kasih azn😍😍

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *