18443daf-4bab-481a-8101-956e73b66c53

Stokis Rohaksakiah Bt Mohamad Kuantan, Pahang (38)

Stokis Rohaksakiah atau di kenali sebagai Kak Roha mula menjadi Team AZN pada tahun 2016. Titik perkenalan dengan AZN bermula melalui suaminya. Dari situlah Kak Roha mula mengenali dengan Founder AZN.

Setiap hari nampak Founder AZN post iklan AZN Body Cream di FB. Masa tu dalam hati nak cuba produk AZN sebab badan Kak Roha berisi. Apa salahnya mencuba produk keluaran Bumiputera kan? Hah sekali pakai hasilnya memang superb. 2 minggu selepas itu terus PM founder nk jadi Agent.

Semasa jadi Agent, sehari Kak Roha boleh boleh jual 10 botol AZN Body Cream.Masa tu dah nampak DUIT KEPOK KEPOK. Kak Roha pm lagi Founder kita untuk upgrade jadi Master Agent. Masa nih team Kak Roha dah mula berkembang.Yang bestnya Kak Roha tak payah cari anak Team. Diaorang yang cari Kak Roha. Macam retis dah orang duk cari.

Sampai satu masa Founder AZN sendiri yang menawarkan kepada Kak Roha untuk menjadi Stokis Kuantan. Tapi pada masa itu, kewangan dan keadaan Kak Roha tak mengizinkan. Suaminya ditimpa kemalangan dan tidak boleh bekerja.

Tapi Kak Roha tekadkan dalam hati untuk keluar dari zon SELESA dan CABAR DIRI untuk menjadi Stokis AZN. Moments paling best bila Kak Roha boleh restok sebulan RM10K. Masa nih Kak Roha pulun-pulun MEROKET tak pandang dah kiri kanan.

Bila dah berada di atas tak semestinya kita tak akan jatuh kan?Begitulah Kak Roha alami. Team dia pernah berkurang. Tapi Kak Roha kuatkan semangat dan cari penyelesaian dengan HQ. Dan sekarang Kak Roha sudah mempunyai Team sendiri yang kukuh.

Kak Roha merupakan Penjawat Awam Beruniform. Kak Roha bahagikan masa dengan membuka Booth di event yang diadakan pada hari cuti dan bila ada kelapangan, Kak Roha akan update story di FB. Betul ke tangan dan kaki Kak Roha nih ada 2 jer? Ligat tak boleh bawak bincang.

Sejak join AZN nih macam Kak Roha dapat dan beli. Kak Roha boleh ambik rantai leher EMAS di kedai pajak gadai setelah 9 tahun bermaustatin di situ. Dari tak ada apa-apa, Kak Roha mampu beli 4 utas gelang EMAS dan 1 bentuk cincin EMAS. Boleh bawak family pergi holiday. Setiap bulan mampu bagi duit pada mak ayah dan bantu keluarga yang susah. Rasa lapang dada bila boleh bantu orang susah. Rasa bahagia bila boleh bagi duit pada mak ayah walaupun dah berkahwin dan banyak komitmen.

Alhamdulillah Duit sentiasa ada kata Kak Roha. CHAIYOK Kak Roha.

One Response

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *