cac80f6f-8d51-40b9-9f07-0cc406316e39 - Copy

Kisah Inspirasi Stokis Syarifah Rahmazu Asikin Bt Said Baharuddin Kemaman, Terengganu (33)

Stokis Syarifah Rahmazu atau lebih mesra di panggail Kak Ikin mula menyertai Team AZN pada tahun 2018. Kak Ikin mula mengenali Produk AZN ketika dia sedang membuat survey untuk membantu suaminya dari segi kewangan. Pendapatan suami Kak Ikin hanya cukup-cukup untuk membayar segala keperluan dan semua komitmen sahaja.

Masa tu lah bertemu jodoh dengan Produk AZN. Selepas membuat perkiraan, Kak Ikin terus PM daftar sebagai Agent pada 30.03.2018. Masa itu, Kak Ikin hanya mengeluarkan modal sebanyak RM 200. Masa ini Kak Ikin memang pulun habis cari customer. Bayangkan dalam masa sehari Kak Ikin berjaya menjual sebanyak 10 botol AZN Body Cream. Esoknya Kak Ikin restok lagi 10 botol, tu pun licin habis dibeli customer. Power Marketing Kak Ikin ni.

Modal RM 200 UNTUNG RM 109. Masa nih Kak Ikin dah nampak peluang BUAT DUIT dengan AZN. Apa lagi terus Kak Ikin PM untuk upgrade MASTER AGENT pada 01.04.2019. Masa nih macam Kak Ikin buat untuk macam-macam Marketing baik Online atau offline semua Kak Ikin sapu. Selepas pos barang, Kak Ikin pergi promot di kedai runcit dan kedai makan. . Sampai rumah buat iklan pula di FB. Pernah kereta Kak Ikin rosak tapi untuk cuistomer, dia sanggup COD dengan motor sambil bawa anak kecil di belakang. Salute dengan semangat akak kita nih

Pada tarikh keramat 18.02.2019 Kak Ikin telah didaftrakan sebagai STOKIS AZN. Ketika ini team Kak Ikin semakin berkembang. Ramai Agent dan Dropship yang telah didaftarkan di bawah Team Kak Ikin. Sebenarnya anak-anak team Kak Ikin nih ramai yang bermula dengan customer.Confirm tak menang tangan Kak Ikin nak layan team dia kan?

Banyak perubahan yang dirasai oleh Kak Ikin setelah dia join Team AZN. Kak Ikin dapat tukar kereta. Selain itu Kak Ikin sudah mampu mengumpul barang kemas. Ada barang kemas yang dihadiahkan oleh pihak HQ dan ada juga yang Kak Ikin beli sendiri. Duit di akaun pun semakin bertambah. Dulu kalau ada pun tak sampai RM 50 dalam akaun. Berat Kak Ikin pun dah berkurang sebanyak 8KG dengan penggunaan Produk AZN. Orang kata tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.

Kun Fa Ya Kun
Siapa yang berusaha dia yang berjaya. Sesungguhnya janji Allah itu benar. Disetiap kepayahan akan ada kemanisan di penghujungnya. Inilah yang dipegang oleh Kak Ikin. Semoga Kak Ikin terus berjaya.

One Response

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *