6622a195-027b-44c5-b936-b5502f1099b4

Kisah Stokis Haslinda

Ini adalah salah seorang stokis kami bernama Haslinda 35 tahun, berasal dari Sungai Petani Kedah dan Bekerja di sektor awam.

Kak linda ni mulanya cuma jadi pengguna Azn bodycream je. Masa tu tahun 2017,tapi masa ni kak linda belum terbuka hati lagi nak join biz AZN. Beli pun time ada promosi je katenye.

Satu hari kawan kepada kak linda ni mintak izin nak pakai sikit bodycream lepas mandi. Dia cakap “best la krim ni, nanti kalau kau order aku nak 1 taw!” kata kawannya. Bila dapat feedback yang positif,kak linda pun apa lagi, terus decide nak jadi dropship, alang alang dah ada kawan nak tumpang order sekali tu. Sambil menyelam minum air lah kann, kak linda daftar sebagai dropship pada mac 2018. Lepas tu nampak ada sambutan kak linda terus decide upgred jadi agent pulak. Kak linda start iklan tanpa henti kat FB dan kawan2. Ramai nak cuba, sampaikan ada yang nak jadi ds dibawah kak linda.

Dari situ kak linda mula bina team. Ds bawah kak linda masing masing mula menunjukkan kehebatan dengan buat jualan yg sangat laju macam roket APPOLO! Lepas meraih kejayaan tu, kak linda tanpa berfikir panjang terus upgrade pulak menjadi MA pada September 2018 dibawah pimpinan stokis Ariana. Stokis Ariana ni pun hebat tw! Bukan calang calang stokis,bila dia buat sale, mcm Harimau kelaparan! Dan hasillnye semestinya lumayan.

Kak linda cuba perhatikan dan ikut macam mana style stokis Ariana buat sale.kak linda mencabar diri dia dengan setiap task yg stokis dan Hq berikan. Alhamdulillahkak linda berjaya buat! Nasihat dari kak linda “Kita jangan fikir kita tak mampu, Sebaliknya cabar dulu diri kita ni mampu capai atau tidak.Setidak2 nya kita dah usaha sehabis baik”

Sepanjang Bersama AZN, banyak kejayaan yang kak linda dah capai. Antaranya top sale MA beberapa kali, Cabutan bertuah emas 916, dapat duit raya paling tinggi,dapat reward daripada stokis dan macam macam lagi. Kalau nak kongsikan semua,memang tak cukup 1 hari bercerita.

Kak linda kata, yang paling best join biz AZN ni kerana team support yang hebat, kurus dapat, poket pun sentiasa kembung dengan duit. Alhamdulillah.
Sehinggalah bulan Julai 2019 setelah kak linda kaji dan nampak sedikit stabil dari segi ejen apa semua,kak linda decide untuk jadi stokis.

Kata kak linda, Sebab join Biz AZN lah dia dapat merasa income 5 angka setiap bulan melebihi gaji hakiki nye. Siap dapat barang kemas free lagi. Kalau tak percaya,hahhh kak linda ada bagi bukti kat gambar.jangan terbeliak biji mata tu sudah lah! Hehehee.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *