0a7487f2-0a19-4880-b33b-e93b9fdb0cf6

Kisah Kejayaan Stokis AZN Zariatulariana bt Ismail Muar, Johor (33)

Perjalanan STOKIS ARIANA (MOK CIK) bermula pada tahun 2017. Stokis Ariana nampak posting dari Founder AZN pasal AZN Body Cream. Ketika itu Mok Cik baru habis berpantang anak keduanya dan 2 minggu lagi nak masuk kerja tapi baju uniform lama masih tak muat. Masa tu barulah Mok Cik nih sibuk nak berdiet. Terus pm Founder AZN dan beli 2 AZN Body Cream. Niat di hati nak mencuba jer. Tapi resultnyer inchlost banyak.

Masa nih lah Stokis Ariana nampak manfaat krim nih dan nak share dengan orang ramai. Sekal   i lagi pm Founder AZN untuk joint Agent AZN. Dengan berbekalkan modal RM 360.00 untuk 30 botol AZN Body Cream dan berjaya habiskan stok dengan sekelip mata. Bayangkan masa tu Mok Cik restok seminggu dua kali. Agak-agak Mok Cik jual ke makan krim tu?

Selepas 2 minggu jadi Agent, Stokis Ariana dah nampak peluang BUAT DUIT dengan AZN, terus upgrade ke Stokis. Selepas SEBULAN ramai customer yang pm Mok Cik untuk cari Agent. Pendek kata Mok Cik tak cari pun Agent, Agent akan cari dia. Giittewww.

Hebatnya Stokis Ariana nih apabila team dia mampu berkembang dalam masa 2 bulan sahaja. Waktu tu dia dah nampak perubahan dalam akaun bank dia. Dalam masa beberapa bulan je join AZN dia dah ada RM 10K dalam akaun dari modAL RM 360.00 sahaja. TAK pernah dalam hayatnya ada duit sebanyak tu.

Menipu lah kalau dalam perniagaan tiada jatuh bangun. Tapi bagi Mok Cik itu adalah adat berniaga. Ada ketika Team dia yang dari 60 orang hanya tinggal tak sampai 10 orang. Ada ketika dia bergerak solo sahaja dan sale memang tak ada. Tapi dengan strategi marketing dari HQ, Mok Cik bangkit semula dan kumpulkan kembali team. Langit kan tak selalu cerah.

Stokis Ariana sangat berbangga bila ada anak team yang dulu bermula sebagai Dropship dan sekarang sama-sama jadi STOKIS AZN. Nih namanya dari BABY SHARK jadi MUMMY SHARK.

Stokis Ariana merupakan penjawat awam beruniform dan ibu kepada 2 orang anak yang aktif. Agak-agaknya macam mana lah Mok cik boleh agihkan masa?Katanya setiap hari bangun awal. Buat minimum 10 posting sebelum masuk tengah hari. Lepas tu touch up semula bila ada masa. Senang kata tangan dia tak boleh duduk diam. Stokis Ariana nih orang ke robot?

Hasil dari 3 tahun Stokis Ariana menjadi team AZN, dia sudah mampu buat investment dengan melabur di ASB sebanyak RM 100K. Mok Cik jugak mampu untuk membeli Apartment yang berharga RM 118K dengan deposit adalah hasil jualan produk AZN. Selain itu, Mok Cik beli motorsikal secara CASH sebanyak RM 8K. Mempunyai barang kemas hampir sebanyak RM 40K. Yang bestnya modal kekal di dalam akaun sebanyak RM 60K. Yang pasti duit gaji setiap bulan x berusik pun. Alahai bestnye jadi Stokis Ariana nih! Tu baru 3 tahun kalo 5 atau 10 tahun macam mana?

Paling best KENYATAAN dari Stokis Ariana kalau dia tak berjumpa dengan Fouder AZN, selamanya dia akan jadi MOK CIK MUK. Tapi sekarang Mok Cik dah berjaya kurangkan berat badan hampir 20KG. Selain itu Mok Cik mampu tambah aset dan mampu berkongsi rezeki. Bak kata pepatah Memberi lebih baik dari menerima.

Kunci kejayaan Stokis Ariana adalah FOKUS. Buatlah apa-apa pun kalo tak fokus, akan terjunamlah dalam laut, dalam tebing yang curam dan banyak dalam lagilah. GAMBATE MOK CIK

2 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *